6 Nisan 2010 Salı

Bir minik kedim olsa...

Bir minik kedim olsa... Hatta benim olması şart değil, sokakta gezse, arada bizim eve uğrasa, ben de onun puf puf tüylerini elimle yoğura yoğura sevsem, sütünü versem, içse, bitirince gelip ayaklarıma sürtünse, kucağıma çıkmak istese...
Mart geldi diye sevindim. Güya her Mart'tan sonra olduğu gibi mini mini kediler dolduracaktı etrafı. Sevdiğimi bildikleri için mahallenin çocukları da bizim kapıya gelip kediler için süt isteyeceklerdi benden. Ama nerede kaldılar? Mart geldi geçti, yavru kedi mevsimindeyiz. Ama yok bu sefer kediler ortalıkta. Çocuklar da kedilerle değil bakuganlarla oynuyorlar bu Mart, Nisan. Hep bu Cartoonnetwork yüzünden, içimiz dışımız bakugan oldu. Kedileri sevememin sebebi bile belki bu bakuganlardır. Kim uyduruyorsa bu saçma sapan, savaşçı ruhlu, başka boyuttan gelmiş, minik topların içinden çıkan, sahipleri ile konuşabilen, tuhaf bakuganları!
Kedi istiyorum ben.
Not: Resim alıntıdır. Ben çekmedim. Ben çeksem, benim böyle kedim olsa, kedi istiyorum diye bakuganlara isyanlarda olmam.

5 yorum:

BİR Çay İÇİP KALKACAKTIK:) dedi ki...

bende çok severim kedileri....bir kedim vardı bi kaç yıl önce ama öldü:(((

şimdi de tekrar kedi almaya cesaretim yok. çok yaramaz ve meraklı oluyorlar.zaten benim kedide meraktından öldü her kedi gibi . kediler meraktan ölürlermiş.


sevgiler.

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

:) not çok güzeldi :) ben normalini geçtim bunu bile elime alamam (korkudan)bu kadarcık kediden de korkulurmu falan diye sormayın. bu soruya da sinir oluyorum. korkuyorum işte ALLAH vergisi:)

nesrin dedi ki...

Kedi sevmek ve beslemek bir özelliktir.Cocuklara hayvan sevgisini ögretmek gerekiyor.Yoksa böyle bakuganlara esir düsüyorlar.Sevgiler....

Adsız dedi ki...

sen merak etme humeyracim bir aya kalmaz senin kucuk misafirler ortalikta gozukmeye baslarlar. benim kedim yeni yavru yapti , iki haftaciklar, etraftada baska hamile kediler hala cirit atior , hala dogum yapmamislar yani. zaten dogunca hemen gostermior anneleri o kucuk sekerleri:)) birazcik daha sabir insallah bir ay icinde bir kedin olucaktir sen merak etme:P hatta belkide bir degil birkac kucuk kedicik...

humeyra dedi ki...

Heyecanla beklemekteyim :) Dün Abdulah'ın kedileri çok seven arkadaşı kapıya Abdullah'ı çağırmaya geldi, söyledim, bir kedi durumu olursa bana haber verecekler :)

Related Posts with Thumbnails