Tavuk Göğsü kendi başına da güzel, ama içine muz girdi mi daha bir güzel oluyor. Abdullah da benimle aynı fikirde olduğundan kendi hakkını yedikten sonra babamınkine göz dikti. Kupu Tavuk Göğsünü güncelleme ihtiyacı hissettiğim için yaptım. İnsan sürekli aynı şeyi yiyince sıkılıyor. Aynı tarifi biraz değişince, yeni birşey varmış gibi yemesi daha zevkli oluyor.
Malzemeler (1 Kup için):
1 Adet kakaolu petibör bisküvi
1 Çay kaşığı Nescafe
1 Yemek kaşığı su
2 Tatlı kaşığı kavrulmuş çekilmiş fındık
Bir muzun üçte biri
Kupun en altına bisküviyi parçalayıp koyuyoruz. Üzerine su ve nescafeyi karıştırıp döküyoruz. Bunun üzerine tavuk göğsü kreması ve muzları dilimleyip koyuyoruz. Üzerine sosu döküyoruz ve en üzerine de fındık serptik mi tamamdır. buzdolabında soğuyunca servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder