Sık sık yaptığımız lezzetli ve basit bir tarif. Kabakları halka halka doğrayıp tuzlayıp kızgın yağda kızartıyoruz. Tabağa alıyoruz. Sarımsaklı yoğurt hazırlıyoruz, yoğurda çok az da tuz atıyorum, tadı gelsin. Yoğurdu istersek kabakla karıştırıp servis ediyoruz, istersek kabağın üzerine serip onun üzerine de pulbiber ile yağ yakıyoruz. Öyle zahmetli salatalar, yemekler yapmaya gerek yok. Hem tembel işi hem lezzetli, afiyet olsun :)
11 Mayıs 2010 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
canım ellerine sağlık bende seviyorum kabağı yanında sarımsaklı yoğurt olacak amaaaa
yoksa tadı çıkmaz.artık yaz geldi bol bol yaz akşamlarında yaparım. Ufaklıkta çok seviyor hanii. Üstteki salatanın da tarifini bekliyorum.İyiakşamlar....
şimdi bayılacağım görüntü karşısında nefis görünüyor
Tam yaz lezzeti olmuş bu bayılırım eline sağlık ...
Ben ne kadar kızrtmadan uzak duruyorsam o benim burnumun dibinde bitiyor. Bu ne görüntü çok istedi canım kötüsün valla...öptüm...
butun kizarmalara bayilirim
ah bide kalorisi olmasa :))
ellerinize saglik
Yorum Gönder